Virusvrij door UV-C

UV-C licht schakelt aanwezige virussen in de ruimte uit binnen enkele seconden en zorgt voor schone lucht:

  • gebaseerd op 40 jaar ervaring
  • toepasbaar in publieke ruimtes
  • Van Stratum is gecertificeerd partner

 Ja, ik wil ook een UV-C oplossing

Kwaliteit

Al 40 jaar lang wordt UV-C straling door Philips (Signify) succesvol toegepast om het risico op infecties te verkleinen. Signify heeft de afgelopen jaren hun expertise ingezet om armaturen en toepassingen voor het veilig gebruik van UV-C straling in publieke ruimtes te ontwikkelen.

Van Stratum Techniek is gecertificeerd UV-C partner van Philips (Signify) voor het installeren van UV-C bronnen en helpen je graag met oplossingen die bijdragen aan het desinfecteren met UV-C straling.

Veilig

De oplossingen van Philips zijn zo gemaakt dat blootstelling aan UV-C straling niet mogelijk is. Van Stratum zorgt voor de technische oplossingen om ervoor te zorgen dat ruimtes waar UV-C wordt toegepast 100% veilig zijn. Lees hier hoe wij zorgen voor een veilige installatie van UV-C armaturen en wat directe en indirecte straling is.

 

De mogelijkheden:

UV-C luchtventilatiesysteem plafond  

Dit vierkante armatuur is speciaal gemaakt voor toepassing in systeemplafonds. Het systeem desinfecteert de circulerende luchtstromen via indirecte straling.

UV-C luchtventilatiesysteem wand  

Dit aan de wand te bevestigen armatuur voor desinfectie is ook geschikt voor het desinfecteren van luchtstromen via indirecte straling.

Batten UV-C

UV-C verlichting plafond, Batten

Bij dit armatuur wordt er gebruik gemaakt van directe UV-C straling. Dat is straling met een veel hoger stralingsniveau. Deze hogere straling wordt gebruikt om de aangestraalde oppervlakken te desinfecteren. Alle aanwezige virussen en bacteriën die met deze straling in aanraking komen worden binnen enkele seconden geëlimineerd. Deze dosis straling is dus ook gevaarlijk voor mens en dier. Het mag alleen toegepast worden als vastgesteld is dat er geen personen of dieren in de ruimte aanwezig zijn. Dit om directe aanraking met de UV-C straling te voorkomen. Daarvoor moeten extra voorzorgsmaatregelen en veiligheidsmaatregelen genomen worden.

Kennismaken met UV-C?

Van Stratum is  één van de weinige gecertificeerde en gecontracteerde partners. Voor meer informatie over UV-C-verlichting lees hier verder. Heb je interesse in het installeren van UV-C-verlichting voor en virusvrije omgeving neem dan contact met ons op. Wij informeren je graag over de mogelijkheden!

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!