Sociale en maatschappelijke betrokkenheid

Wat ons betreft is Van Stratum Techniek er niet alleen om winst te maken. Wij vinden het niet meer dan normaal dat we, als onderdeel van de gemeenschap waarin wij en onze medewerkers wonen, werken en leven, een belangrijke bijdrage leveren aan die gemeenschap.

Dat doen we op verschillende manieren. Zo zijn we als onderneming nauw en actief betrokken bij een aantal lokale en regionale initiatieven die een positieve invloed hebben op onze lokale en regionale maatschappij en leefomgeving.

Zo sponsoren en ondersteunen we Hockeyclub Geldrop, Golfvereniging Riel, zwemvereniging Thalassa, maar ook Wintersfeer (de ijsbaan) Geldrop, de Libertyloop, Heppie (t)Huis, de Kinderboerderij, het IVN, de avondvierdaagse. Musea als het WeverijMuseum, het DAF Museum en Kasteel Geldrop. We ondersteunen twee bouwgroepen van de Brabantse Dag in Heeze. We nemen elk jaar deel aan de bureaulegger (St. leven met kanker) en het Beterboek (boek om kinderen tijdens hun verblijf in het ziekenhuis te vermaken) voor het St. Anna Ziekenhuis. Ondersteuning van Summa Crafted en een team wat de Alpe d’Huzes in 2021 gaat beklimmen horen er ook bij.

Ook tijdens dit jaar waarin Corona de lokale maatschappij in zijn greep houdt, ondersteunen we lokale activiteiten zoals Zorg voor Geldrop-Mierlo en betrekken we lokale ondernemers en winkeliers bij de dingen die we wel kunnen en mogen doen.

Daarnaast is Jac van Stratum in persoon:

  • Voorzitter van IW Brabant-Zeeland (IWBZ). Een opleidingsbedrijf (onderdeel van Installatiewerk Nederland) waar we ruim 550 jongeren via een BBL traject (werken en leren tegelijkertijd) opleiden tot gekwalificeerde elektromonteurs en installatiemonteurs met een goed toekomstperspectief. Daarnaast ondersteunen we technische installatiebedrijven bij het (door)ontwikkelen van voldoende vakmensen. We zijn dé gesprekspartner met kennis van zaken die van aanpakken weet. Van de basiskennis tot specialismen en nieuwe technieken… wij willen ervoor zorgen dat de elektrotechniek en de installatietechniek in Nederland goed op peil zijn.
  • Bestuurslid van het WeverijMuseum Geldrop

Ja, ik wil graag teruggebeld worden

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen contact met je op. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en gebruiken we deze enkel om eenmalig contact met je op te nemen.

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!