Sociale betrokkenheid

Wat ons betreft is Van Stratum Techniek er niet alleen om winst te maken. Wij vinden het niet meer dan normaal dat we, -als onderdeel van de gemeenschap waarin wij en onze mensen wonen, werken en leven-, een bijdrage leveren aan die gemeenschap.

Dat doen we op verschillende manieren. Zo zijn we als onderneming nauw en actief betrokken bij een aantal lokale en regionale initiatieven die een positieve invloed uitoefenen op onze leefomgeving.

Zo zijn wij shirtsponsor van de gehandicapte voetbalteams van de G-afdeling van VV Braakhuizen in Geldrop. We sponsoren en ondersteunen de kinderboerderij, het IVN, het DAF Museum, Kasteel Geldrop, Stichting Speelkracht, ABN AMRO, Hotel Heppie, de Oranjemarkt, de Avondvierdaagse & diverse hockey, golf, voetbal en tennisverenigingen.

Daarnaast is Jac van Stratum in persoon:

  • Vice-voorzitter van Installatie Werk Brabant Zeeland (IWBZ). Een opleidingsbedrijf (onderdeel van Installatiewerk Nederland) waarbij we jongeren opleiden tot gekwalificeerde elektromonteurs en installatiemonteurs met een goed toekomstperspectief. Daarnaast ondersteunen we technische installatiebedrijven bij het (door)ontwikkelen van voldoende vakmensen. We zijn dé gesprekspartner met kennis van zaken die van aanpakken weet. Van de basiskennis tot specialismen en nieuwe technieken… wij willen ervoor zorgen dat de elektrotechniek en de installatietechniek in Nederland goed op peil zijn.
  • Bestuurslid van het WeverijMuseum Geldrop
  • Lid Rotary Eindhoven-Noord
  • Voorzitter van GeMini, Geldrop-Mierlo’s Netwerk voor Ondernemers, een ondernemersvereniging waar de “grotere” B2B bedrijven uit de gemeente Geldrop-Mierlo lid van kunnen zijn.
  • Lid van het Ondernemersplatform, een platform waarbij de diverse ondernemersverenigingen uit de gemeente, samen met de de Wethouder Economische Zaken de actiepunten uit het economisch beleidsplan bewaken.

Ja, ik wil graag teruggebeld worden

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen contact met je op. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en gebruiken we deze enkel om eenmalig contact met je op te nemen.

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!