Thermografische inspecties

Tijdens een thermografische inspectie onderzoeken we snel de conditie van uw elektrotechnische installatie. Dankzij een speciale infrarood camera wordt duidelijk welke onderdelen of componenten teveel warmte afgeven of veel warmer zijn dan de componenten in hun omgeving. Naast het extra energieverbruik leiden die namelijk vaak tot storingen. Na het thermografisch onderzoek kunnen we direct maatregelen nemen om schade en uitval te voorkomen.

Ik wil een thermografische inspectie inplannen

Wat levert de thermografische inspectie u op?

Thermografisch onderzoek heeft een aantal belangrijke voordelen:

  • U weet snel in welke staat uw elektrotechnische installatie is
  • Snel duidelijkheid over onderdelen die niet optimaal presteren
  • We nemen maatregelen om storingen en uitval te voorkomen

Snel inzichtelijk waar uw installatie warmte verliest

Onze infrarood camera maakt thermografische foto’s waarop zichtbaar is wat de temperatuur van onderdelen van uw elektrotechnische installatie is. Deze meetmethode werkt erg snel, u heeft dus snel een beeld van de staat van uw elektrotechnische installatie. Thermografisch onderzoek is niet gebonden aan uw branche of sector.

Uitval kost klauwen met geld

Goede elektrotechnische installaties staan doorgaans aan de basis van de processen. Zonder deze installaties kunt u niet of minder goed werken. Personeel staat bijvoorbeeld stil en dat brengt kosten met zich mee. Een thermografische inspectie geeft inzicht in waar onderhoud nodig is. Warmteontwikkeling door slechte, losgetrilde, verbindingen worden bijvoorbeeld snel zichtbaar. En daarmee voorkomt u uitval of schades.

Wilt u een thermografische inspectie laten uitvoeren?

Bij Van Stratum Techniek verzorgen we thermografische inspecties in Eindhoven en omgeving. Zit uw bedrijf in onze regio en wilt u een thermografische inspectie laten uitvoeren? Neem contact met ons op om een afspraak te plannen.

Expertise in huis

"Thermografische inspecties laten wij graag uitvoeren door Van Stratum Techniek omdat zij zowel de expertise als juiste apparatuur in huis hebben."

Thermen

Ja, ik wil graag teruggebeld worden

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen contact met je op. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en gebruiken we deze enkel om eenmalig contact met je op te nemen.

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!