Technisch beheer en onderhoud Valkenswaard

Van Stratum Techniek is een full-service installatiebedrijf gespecialiseerd in elektrotechnisch beheer en onderhoud. Binnen de regio Valkenswaard beheren en onderhouden we technische installaties voor kleine en grote bedrijven uit de omgeving.

Onze onderhoudsmonteurs nemen uw volledige technische beheer uit handen, van integrale voorbereiding tot uitvoering en begeleiding. Technisch beheer bij Van Stratum Techniek betekent volledig maatwerk bij het beheer en onderhoud van uw bedrijf. Dit houdt in dat we de zorg voor de technische installaties aanpassen aan de specifieke situatie en wensen van elke opdrachtgever.

Technisch beheer en onderhoud in de regio Valkenswaard

Van Stratum Techniek is al meer dan 95 jaar werkzaam binnen technisch beheer en onderhoud en heeft zich in die tijd ontwikkeld tot een modern installatiebedrijf. Binnen onze regionale organisatie voelen de onderhoudsmonteurs zich sterk verbonden met de omgeving Valkenswaard en onze opdrachtgevers. Hierdoor voelt onze samenwerking al direct vertrouwd, vanaf de kennismaking!

Zoekt u een ervaren en gespecialiseerde onderhoudsmonteur rondom Valkenswaard? U kunt Van Stratum Techniek altijd bellen via 040 – 28 000 28, of vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw gewenste werkzaamheden via info@vanstratum.nl.

Van Stratum Techniek verzorgt het beheer en onderhoud van o.a.:

Naast beheer en onderhoud voert Van Stratum Techniek voor u ook graag de volgende analyses en technische inspecties uit:

Technisch beheer nieuwe stijl

Technisch beheer bij Van Stratum heeft zich steeds verder ontwikkeld en is veel meer dan het voorkomen en verhelpen van technische storingen. Duurzaamheid, energiebesparing en de levensduur van elektrotechnische installaties staan steeds meer centraal. Daarnaast zorgen we dat uw installaties voldoen aan de meest recente wet- en regelgeving.

Met technisch beheer nieuwe stijl zorgt Van Stratum ervoor dat uw technische installaties in orde zijn op al deze vlakken. Onze onderhoudsmonteurs verbeteren de efficiency van uw technische installaties en netwerken, verlagen uw energieverbruik en verminderen de milieubelastende effecten. Door middel van NEN inspecties zorgen wij dat al uw elektrotechnische installaties voldoen aan de recente eisen van de ARBO wetgeving.

Referentieprojecten Valkenswaard

Van Stratum Techniek is in de regio Valkenswaard o.a. verantwoordelijk voor de technische installatie, onderhoud en beheer van:

  • Gemeente Valkenswaard
  • MCB
  • ZND Draad B.V.
  • PBT Fasteners B.V.
  • Hotel Valkenswaard B.V.
  • Medworld B.V.

Van Stratum, zorgt dat het werkt!

Technisch onderhoud Gemeente Valkenswaard

"Van Stratum Techniek draagt met veel expertise zorg voor de elektrotechnische installatie, onderhoud en beheer voor de Gemeente Valkenswaard."

Gemeente Valkenswaard

Ja, ik wil graag teruggebeld worden

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen contact met je op. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en gebruiken we deze enkel om eenmalig contact met je op te nemen.

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!