Technisch beheer en onderhoud Helmond

Van Stratum Techniek is dé deskundige op het gebied van elektrotechnisch beheer en onderhoud in Helmond en omgeving. Onze onderhoudsmonteurs nemen uw volledige technische beheer uit handen, van integrale voorbereiding tot uitvoering en begeleiding.

Technisch beheer bij Van Stratum Techniek betekent beheer en onderhoud op maat. Dit houdt in dat we de zorg voor de technische installaties aanpassen aan de specifieke situatie en wensen van elke opdrachtgever.

Technisch beheer en onderhoud in de regio Helmond

Van Stratum Techniek beschikt over meer dan 95 jaar ervaring binnen technisch beheer en onderhoud en heeft zich in die tijd ontwikkeld tot een modern installatiebedrijf. Binnen ons regionaal bedrijf voelen de onderhoudsmonteurs zich sterk verbonden met de omgeving Helmond en onze opdrachtgevers. Hierdoor voelt onze samenwerking al direct vertrouwd aan!

Bent u op zoek naar een ervaren en gespecialiseerde onderhoudsmonteur in Helmond? U kunt Van Stratum Techniek altijd bellen via 040 – 28 000 28, of vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw gewenste werkzaamheden via info@vanstratum.nl.

U kunt Van Stratum Techniek o.a. inschakelen voor het beheer en onderhoud van:

Als full-service installatiebedrijf voert Van Stratum Techniek voor u ook graag de volgende analyses en technische inspecties uit:

Technisch beheer nieuwe stijl


Het beheer van technische installaties heeft zich steeds verder ontwikkeld en is veel meer dan het voorkomen en verhelpen van technische storingen. Duurzaamheid, energiebesparing en de levensduur van elektrotechnische installaties staan steeds meer centraal. Daarnaast moeten uw installaties voldoen aan de meest recente wet- en regelgeving.

Met technisch beheer nieuwe stijl zorgt Van Stratum ervoor dat uw technische installaties in orde zijn op al deze vlakken. Onze onderhoudsmonteurs verbeteren de efficiency van uw technische installaties en netwerken, verlagen uw energieverbruik en verminderen de milieubelastende effecten. Door middel van NEN inspecties zorgen wij dat al uw elektrotechnische installaties voldoen aan de recente eisen van de ARBO wetgeving.

Referentieprojecten Helmond

Van Stratum Techniek is in de regio Helmond o.a. verantwoordelijk voor de technische installatie, onderhoud en beheer bij:

  • IGO-POST B.V.
  • Gemeente Helmond
  • Janssen-Fritsen Nederland B.V.
  • Altran Engineering B.V.
  • ROC Ter AA

Van Stratum, zorgt dat het werkt!

Samenwerking met pure excellentie

"'Pure Excellence' is de filosofie waaronder Xycarb Ceramics alle activiteiten uitvoert. Partners die ook excellentie nastreven, zoals Van Stratum Techniek, zijn daarin onmisbaar. "

Xycarb Ceramics - Helmond

Ja, ik wil graag teruggebeld worden

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen contact met je op. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en gebruiken we deze enkel om eenmalig contact met je op te nemen.

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!