Storingsdienst

ELEKTROTECHNISCHE STORINGSDIENST VOOR BEDRIJVEN EN INSTELLINGEN IN DE REGIO EINDHOVEN

Bij Van Stratum Techniek weten we dat er af en toe storingen zijn. Ze komen gelukkig niet vaak voor bij de door ons aangelegde elektrotechnische installaties. Maar voor het geval er toch een keer iets technisch mis gaat met de elektra in uw bedrijf of organisatie hebben we, voor de regio “Groot-Eindhoven”, een 24-uurs storingsdienst.

24 uur per dag en 7 dagen in de week staan we paraat om er voor te zorgen dat uw storing snel is opgelost, voor zowel grote als kleine calamiteiten.

U kunt onze storingsdienst dus altijd bellen wanneer het mis is of dreigt te gaan: 040-235 34 24. Tijdens onze normale openingstijden worden de storingen opgepakt door de afdeling Service, Onderhoud & Beheer. Als u het storingsnummer buiten kantooruren belt, krijgt u direct onze storingsmonteur aan de lijn. Hij of zij zal eerst proberen om u telefonisch te helpen door de storing stapsgewijs te analyseren. Als dat niet lukt, komen we langs om het probleem op te lossen of u in ieder geval met een tijdelijke noodoplossing vooruit te helpen.

Als u onbedoeld de voicemail van onze monteur krijgt, spreek dan in ieder geval duidelijk uw naam, uw bedrijfsnaam en het telefoonnummer in waarop u te bereiken bent! Dat is belangrijk om snel te kunnen reageren. Ons storingsnummer is 040 – 235 34 24.

Van Stratum Techniek werkt voor bedrijven en instellingen die in een straal van 45 kilometer rondom Geldrop gevestigd zijn.

We helpen u altijd verder maar onze klanten met een bereikbaarheidsovereenkomst gaan wel voor. Indien u meer wilt weten over onze storings- en bereikbaarheidsovereenkomsten, onderhoudscontracten of andere diensten, neem dan contact op met Jac van Stratum.

Altijd paraat!

"Voor alle Lumens groep vestigingen in de regio Eindhoven staat Van Stratum 24/7 met de storingsdienst paraat."

Lumens

Ja, ik wil graag teruggebeld worden

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen contact met je op. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en gebruiken we deze enkel om eenmalig contact met je op te nemen.

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!