Power quality analyses

Dankzij een power quality analyse kunnen we de ‘kwaliteit’ van de elektriciteit in een pand meten. Dit is nodig, omdat organisaties steeds vaker te veel apparaten met sterk wisselende vermogens (airco’s, kopieermachines, magnetrons, lasapparatuur en dergelijke) op hun netwerken aansluiten.

Als gevolg daarvan ontstaat na verloop van tijd een zogenaamde ‘netvervuiling’, een vervorming van de spanning die flink wat schade kan veroorzaken: van het knipperen van de verlichting in een pand tot het defect gaan van een machine door oververhitting van kabels en componenten. Het is dan ook niet onverstandig om eens een power quality analyse van uw installatie(s) te laten maken…

Energie onderzoek

"Voor High Tech Automotive Campus gevestigd in de panden van Bentler, heeft Van Stratum Techniek een energieonderzoek uitgevoerd waarvan power quality analyse onderdeel van was."

Automotive Campus Helmond

Ja, ik wil graag teruggebeld worden

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen contact met je op. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en gebruiken we deze enkel om eenmalig contact met je op te nemen.

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!