Noodverlichting

Noodverlichting zorgt ervoor dat u in geval van een calamiteit altijd genoeg licht heeft om uw werkplek en pand veilig te kunnen verlaten. De noodverlichting werkt zelfs bij stroomuitval. Van Stratum Techniek is uw partner voor het aanleggen en onderhouden van de noodverlichting binnen uw bedrijf.

Inmiddels hebben we jarenlange ervaring en zijn talloze bedrijven door onze mensen voorzien van een passende oplossing op het gebied van noodverlichting. Met de juiste noodverlichting vergroot u de veiligheid van uw medewerkers en gasten en voldoet u aan de veiligheidseisen.

Ik wil meer informatie over noodverlichting

Maatwerk is de sleutel

Welke noodverlichting geschikt is, hangt sterk af van uw situatie. Er zijn verschillende soorten noodverlichting die we combineren als de situatie dat verlangt. Zo zijn er de traditionele armaturen, maar tegenwoordig ook steeds meer energiezuinige oplossingen met led-verlichting.

Noodverlichting bij noodsituaties

Een belangrijke vorm van noodverlichting is natuurlijk evacuatieverlichting zoals vluchtwegverlichting. Deze vorm van noodverlichting zorgt ervoor dat u altijd voldoende licht en signalisatie heeft om de weg naar buiten te vinden tijdens extreme situaties.

Van Stratum Techniek zorgt installatie en onderhoud van noodverlichting in o.a. de volgende plaatsen:

Doorwerken bij stroomuitval

In sommige situaties is noodverlichting eerder vervangingsverlichting. Met de juiste noodverlichting zorgen we ervoor dat u voldoende verlichting heeft om door te kunnen gaan met uw werkzaamheden. U heeft precies voldoende licht om kritische bedrijfsprocessen niet te hoeven onderbreken.

Uitval is niet altijd te voorkomen

 Waarschijnlijk heeft u er alles aan gedaan om stroomuitval te voorkomen. Er zijn echter omstandigheden waar u niet voor de volle 100% grip op heeft. Om tijdens dat soort ongemakkelijke situaties toch over licht te beschikken, is noodverlichting de oplossing. Dankzij accu’s heeft u altijd voldoende licht en tijd om het pand te verlaten.

Wilt u meer informatie over noodverlichting?

Op het gebied van noodverlichting en het bijbehorende onderhoud bieden we veel mogelijkheden. Op basis van uw wensen en eisen maken we een scherp voorstel. Neem contact op om een afspraak te maken zodat we al uw vragen kunnen beantwoorden.

Controle en reparatie

"Koninklijke Peijnenburg maakt ondermeer gebruik van de diensten van Van Stratum Techniek op het gebied van noodverlichting. Wij controleren en repareren de noodverlichting op capaciteit, werking en systeem volgens de normen. "

Peijnenburg

Ja, ik wil graag teruggebeld worden

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen contact met je op. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en gebruiken we deze enkel om eenmalig contact met je op te nemen.

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!