Inspecties & zekerheid

U wilt natuurlijk dat uw elektrotechnische installaties perfect werken. En dat iedereen veilig aan de slag kan, zonder storingen, oponthoud, ergernissen, ongelukken of onverwachte kosten. Wij willen hetzelfde. Dus stellen we alles in het werk om uw licht- en krachtinstallaties en bedrijfsnetwerken optimaal te laten presteren. Dat kunnen we, want onze organisatie richt zich al decennia lang op bedrijfszekerheid en efficiency. Het zit als het ware in onze genen om alert te zijn en te blijven.

We controleren en inspecteren wat af…

Tijdens onze werkzaamheden kijken we uiteraard automatisch of alles naar behoren werkt. Maar van tijd tot tijd is het ook noodzakelijk om een elektrotechnische installatie grondiger te controleren. Bijvoorbeeld door middel van een zogenaamde NEN 3140 inspectie (om te zien of een en ander aan de eisen en normen voldoet), een thermografische inspectie (om te achterhalen waar zich problemen zouden kunnen voordoen) of een Power Quality Analyse (om de performance van de diverse onderdelen van de installaties te meten). Elk van deze technische controles en inspecties kunnen we uiteraard voor u uitvoeren.

Goed onderhoud: belangrijker dan ooit

Ook uw organisatie wordt ongetwijfeld steeds afhankelijker van uw netwerk(en) en technische installatie(s). Die moeten daarom zeer goed onderhouden worden. Door uw mensen. Maar het kan ook door die van ons. In dat laatste geval kunnen we het onderhoud en beheer van de technische infrastructuur zelfs helemaal van u overnemen. Zo doen wij waar we goed in zijn, terwijl uw medewerkers ongestoord kunnen doorgaan met hun werk. In de afgelopen decennia bleek deze werkverdeling voor veel klanten de ideale oplossing.

Van Stratum Elektrotechniek verzorgt technisch beheer en onderhoud in de volgende gebieden:

 

NEN 3140 scan

Vul het formulier in om de NEN 3140 scan aan te vragen.

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!