Partnerships

Verbreding of verdieping? Wij kiezen ervoor om u een breed portfolio aan diensten aan te bieden. Zo kunnen we u ontzorgen in het totale traject. Maar ook kiezen wij voor verdieping. Kwaliteit leveren kan immers alleen door te beschikken over de laatste en diepgaande kennis. Dat doen we door training van onze mensen maar ook door voor specifieke vraagstukken partners op te zoeken.

Deze partners selecteren we op basis van waarden die wij belangrijk vinden: betrouwbaar, betrokken, duurzaam en innovatief. Samenwerken op een gezamenlijke basis werkt. Partners die hetzelfde nastreven en leveren waar u behoefte aan heeft. Kwalitatief hoogstaand werk, gedreven door expertise, vakinhoudelijke kennis en passie voor het vak. Een succesformule die al 95 jaar zijn vruchten afwerpt.

Mede door onze partners zijn wij in staat om als relatief klein bedrijf “State of the art” oplossingen te bieden voor onze klanten. Wij werken nauw samen en versterken elkaar op die manier.

Met de volgende partners werken wij regelmatig samen om uw technische installaties in topconditie te brengen en houden:

  • Chubb Fire & Security; zorgeloos beveiligen
  • Acknowledge; ICT bedrijf met focus op innovatie
  • Van Lien; noodverlichting
  • AVTR; audio, video en boardroomtechnieken
  • New Motion; Bedrijfsmatige laad oplossingen voor elektrische voertuigen
  • Diverse W- en koeltechnische bedrijven uit de regio

Duurzame samenwerking

"Van Stratum Techniek en The New Motion werken samen aan bedrijfsmatige e-mobility oplossingen. The New Motion ontwikkelt universele laadunits voor bedrijven en instellingen. Aandachtspunt daarbij is load balancing. Van Stratum Techniek is gespecialiseerd in de installatie van deze units."

ABB

Ja, ik wil graag teruggebeld worden

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen contact met je op. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en gebruiken we deze enkel om eenmalig contact met je op te nemen.

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!