Onderhoud en beheer

Lang, heel lang geleden begon het toenmalige ‘Van Stratum Elektrotechniek’ met het aanleggen van elektrotechnische installaties voor bedrijven. Nu, zo’n 95 jaar later, doen we nog steeds hetzelfde. Maar natuurlijk veel beter…

We besteden bovendien het merendeel van onze tijd aan andere zaken. Bijvoorbeeld aan het onderhoud en het beheer van licht- en krachtinstallaties en datanetwerken. Ons bedrijf is zelfs een van de grotere beheerders daarvan in Brabant, bovendien verzorgen we het installatieonderhoud van een fors aantal ondernemingen en instellingen in het zuiden en het midden van het land.

24/7 beschikbaar

"Vierentwintig uur per dag is Van Stratum Techniek on-site of op oproepbasis beschikbaar om ons te ondersteunen op het gebied van installatie, onderhoud en beheer. Expertise en veiligheid staan daarbij hoog in het vaandel."

Severinus

Ja, ik wil graag teruggebeld worden

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen contact met je op. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en gebruiken we deze enkel om eenmalig contact met je op te nemen.

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!