Netwerkbekabeling aanleggen in regio Eindhoven

De aanleg van bekabeling voor datanetwerken, toegangscontrole, alarmsystemen en glasvezelverbindingen is bij Van Stratum Techniek in vertrouwde handen. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring in de elektrotechnische aanleg- en inregelwerkzaamheden voor W-installaties. We verzorgen de (netwerk)bekabeling voor uw installaties efficiënt en projectmatig.

Ik wil regeltechnische bekabeling laten aanleggen of inregelen

Het complete aanlegtraject verzorgd door Van Stratum Techniek

We verzorgen de complete aanleg, van de eerste graafwerkzaamheden tot het inregelen van uw systemen:

·         Opgeleide, ervaren monteurs

·         Gespecialiseerde meet- en regelapparatuur

·         Alle soorten bekabeling, ook glasvezelverbindingen

·         Wij zijn uw centrale aanspreekpunt

Onze specialisatie ligt bij de elektrotechniek voor de W-installaties. Maar ook als u een specifiek vraagstuk op het gebied van bekabeling heeft, schakelt u Van Stratum Techniek in. Dankzij een netwerk van partners verzorgen we de aanleg en het inregelen van alle soorten regeltechnische bekabeling. We hebben altijd een passende oplossing voor uitdaging.

Datanetwerken, glasvezelbekabeling en meer

De soorten installaties binnen bedrijven zijn erg uiteenlopend. Onze monteurs leggen netwerkbekabeling, glasvezelbekabeling en alle andere vormen van bekabeling aan bij bedrijven in Eindhoven en omgeving.

De aders van uw bedrijf

Bij problemen met uw bekabeling kunnen kritische bedrijfsprocessen stil komen liggen en dat kost geld. De juiste bekabeling en een professionele aanleg zorgen ervoor dat uitval tot een minimum wordt beperkt en dat u altijd operationeel bent.

Wilt u bekabeling laten aanleggen?

Bij Van Stratum Techniek verzorgen we de elektrotechnische aanleg- en inregelwerkzaamheden voor regeltechnische bekabeling in Eindhoven en de directe omgeving. Zit u in onze regio en heeft u een uitdaging op het gebied van bekabeling? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Duurzame installaties

"Het aanleggen van de electrische bekabeling en inregeling van de E- voor de W-installaties in het hoofdgebouw (De Innovatoren) van Floriade is dankzij Van Stratum Techniek zorgeloos verlopen. "

Floriade

Ja, ik wil graag teruggebeld worden

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen contact met je op. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en gebruiken we deze enkel om eenmalig contact met je op te nemen.

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!