Licht- en krachtinstallaties

Bij Van Stratum hebben we wat met elektrotechniek van licht- en krachtinstallaties. We ontwerpen en installeren ze al decennia lang voor grote, kleine en middelgrote organisaties in diverse branches, zoals de ‘automotive’, ‘voeding’, ‘metaal’, ‘zorg’ en ‘afvalverwerking’.

Dat doen we exact volgens de eisen, met veel plezier en in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Die krijgen van ons dan ook een onderhoudsvriendelijke, toekomstbestendige, energie- en kostenbesparende oplossing op maat. Precies waar ze om vragen. En helemaal naar wens. Daarom schakelt men ons in veel gevallen ook in voor het onderhoud en het beheer van de elektro installaties.

Van Stratum Techniek voert licht- en krachtinstallaties uit in o.a. de volgende plaatsen:

Respect voor omgeving

"Van Stratum zorgt op projectbasis voor alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden gerelateerd aan infrastructuur, data en glasvezel. Zij doen dit met respect voor de omgeving, met zo min mogelijk verstoring."

St anna ziekenhuis

Ja, ik wil graag teruggebeld worden

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen contact met je op. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en gebruiken we deze enkel om eenmalig contact met je op te nemen.

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!