Installatiebedrijf Veldhoven

Van Stratum Techniek is anders dan andere installatiebedrijven. Wij onderscheiden ons als ervaren regionaal elektrotechnisch installatiebedrijf door onze expertise en binding met de regio. In 95 jaar tijd heeft onze onderneming zich ontwikkeld tot een regionaal installatiebedrijf ‘van ‘formaat’: het ideale formaat voor (middel)grote, maar ook kleine bedrijven en instellingen binnen in Veldhoven en omstreken.

Elektrotechnisch installatiebedrijf Veldhoven

Het technisch installatiebedrijf Van Stratum is al meer dan 95 jaar werkzaam in de regio Veldhoven. Wij ontzorgen uw bedrijf door de volledige installatieverantwoordelijkheid op ons te nemen. Onze elektriciens en installateurs houden zich bezig met installatietechniek, elektrotechnisch beheer & onderhoud, elektrotechnische inspecties en onze 24-uurs storingsdienst.

Bent u op zoek naar een elektricien en/of installatiebedrijf in de buurt van Veldhoven? U kunt Van Stratum Techniek altijd bellen via 040 – 28 000 28, of vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw gewenste werkzaamheden via info@vanstratum.nl.

Installatiebedrijf Van Stratum Techniek is gespecialiseerd in de volgende installatiewerkzaamheden:

Ons installatiebedrijf werkt met ISO 9001 en VCA gecertificeerde elektriciens en installateurs, is lid van Uneto VNI en aangesloten bij SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven) en Sterkin (Stichting Erkenningsregelingen voor elektrotechnische installateurs).

Installatiebedrijf Van Stratum Techniek staat garant voor veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid tegen een scherpe prijs!

Referentieprojecten

Van Stratum Techniek is in de regio Veldhoven o.a. verantwoordelijk voor de technische installatie, onderhoud en beheer bij:

  • Stichting Severinus
  • Duurzaam Groep Eindhoven
  • Bouwbedrijf Th. van Kasteren
  • Jacobs Gebouwenonderhoud
  • Dikker Zeelst B.V.

Van Stratum, zorgt dat ’t werkt!

Licht- en krachtinstallatie met 24/7 ondersteuning

"Vierentwintig uur per dag is Van Stratum Techniek on-site of op oproepbasis beschikbaar om ons te ondersteunen op het gebied van installatie, onderhoud en beheer. Expertise en veiligheid staan daarbij hoog in het vaandel."

Severinus

Ja, ik wil graag teruggebeld worden

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen contact met je op. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en gebruiken we deze enkel om eenmalig contact met je op te nemen.

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!