Installatiebedrijf Valkenswaard

Van Stratum Techniek is niet zomaar een elektro installatiebedrijf. In 95 jaar tijd heeft ons familiebedrijf zich ontwikkeld tot een regionaal installatiebedrijf ‘van formaat’: het ideale formaat voor (middel)grote, maar ook kleine bedrijven en instellingen uit Valkenswaard en de directe omgeving.

Elektrotechnisch installatiebedrijf Valkenswaard

Van Stratum Techniek is al meer dan 90 jaar de elektro specialist van de regio Valkenswaard. Onze elektriciens en installateurs houden zich bezig met installatietechniek, elektro beheer & onderhoud, NEN 1010 / NEN 3140 inspecties en onze 24-uurs service bij elektrostoringen.

Bent u op zoek naar een elektricien of installatiebedrijf rondom Valkenswaard? U kunt Van Stratum Techniek altijd bellen via 040 – 28 000 28, of vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw gewenste elektro werkzaamheden via info@vanstratum.nl.

U kunt Van Stratum Techniek o.a. inschakelen voor de volgende installatiewerkzaamheden:

Van Stratum installatiebedrijf werkt met ISO 9001 en VCA gecertificeerde elektriciens, is lid van Uneto VNI en aangesloten bij SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven) en Sterkin (Stichting Erkenningsregelingen voor elektrotechnische installateurs).

Het installatiebedrijf Van Stratum Techniek staat garant voor veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid tegen een scherpe prijs!

Referentieprojecten

Van Stratum Techniek is in de regio Valkenswaard o.a. verantwoordelijk voor de technische installatie, onderhoud en beheer van:

  • Gemeente Valkenswaard
  • MCB
  • ZND Draad B.V.
  • PBT Fasteners B.V.
  • Hotel Valkenswaard B.V.
  • Medworld B.V.

Van Stratum, zorgt dat ’t werkt!

Elektrotechnische installatie Gemeente Valkenswaard

"Van Stratum Techniek draagt met veel expertise zorg voor de elektrotechnische installatie, onderhoud en beheer voor de Gemeente Valkenswaard. "

Gemeente Valkenswaard

Ja, ik wil graag teruggebeld worden

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen contact met je op. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en gebruiken we deze enkel om eenmalig contact met je op te nemen.

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!