Installatiebedrijf Helmond

Van Stratum Techniek is niet zomaar een elektrotechnisch installatiebedrijf. Met meer dan 95 jaar ervaring binnen de regio heeft onze onderneming zich ontwikkeld tot een installatiebedrijf ‘van ‘formaat’: het ideale formaat voor (middel)grote, maar ook kleine bedrijven en instellingen in de omgeving van Helmond.

Elektrotechnisch installatiebedrijf Helmond

Het installatiebedrijf Van Stratum Techniek is al meer dan 90 jaar werkzaam in Helmond en omgeving. Onze elektriciens en installateurs houden zich bezig met installatietechniek, beheer & onderhoud van technische installaties, NEN-inspecties en de technische storingsdienst.

Bent u op zoek naar een elektricien of installatiebedrijf rondom Helmond? U kunt Van Stratum Techniek altijd bellen via 040- 28 000 28, of vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw gewenste werkzaamheden via info@vanstratum.nl.

U kunt Van Stratum Techniek o.a. inschakelen voor de volgende installatiewerkzaamheden:

Van Stratum Techniek installatiebedrijf is ISO 9001 en VCA gecertificeerd, lid van Uneto VNI en aangesloten bij SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven) en Sterkin (Stichting Erkenningsregelingen voor elektrotechnische installateurs).

Als ervaren, regionaal en gecertificeerd installatiebedrijf staat Van Stratum Techniek garant voor veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid tegen een scherpe prijs!

Referentieprojecten

Van Stratum Techniek is in de regio Helmond o.a. verantwoordelijk voor de technische installatie, onderhoud en beheer bij:

  • IGO-POST B.V.
  • ROC Ter AA
  • Gemeente Helmond
  • Xycarb Ceramics B.V.
  • Polytex Environmental B.V.

Van Stratum, zorgt dat ’t werkt!

Installatie led verlichting IGO-POST

"Met Van Stratum Techniek hebben we een betrouwbare en kundige partij gevonden, waarmee we bovendien zeer plezierig samenwerken."

IGO-POST - Helmond

Ja, ik wil graag teruggebeld worden

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen contact met je op. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en gebruiken we deze enkel om eenmalig contact met je op te nemen.

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!