Installatiebedrijf Geldrop

Van Stratum Techniek uit Geldrop is niet zomaar een elektrotechnisch installatiebedrijf. Wij zijn al meer dan 95 jaar werkzaam als installatiebedrijf binnen de regio, en dat merkt u vanaf de start van onze samenwerking. Met onze ervaring en binding met de omgeving zijn we de ideale installatieverantwoordelijke voor (middel)grote, maar ook kleine bedrijven en instellingen uit Geldrop en omstreken.

Elektrotechnisch installatiebedrijf Geldrop

Het elektrotechnisch installatiebedrijf Van Stratum Techniek is al meer dan 94 jaar de elektrotechniek specialist van Geldrop en omgeving. Onze elektriciens en installateurs houden zich bezig met installatietechniek, beheer & onderhoud van elektrotechnische installaties, NEN-inspecties en onze 24-uurs technische storingsdienst.

Bent u op zoek naar een elektricien of elektrotechnisch installatiebedrijf in Geldrop? U kunt Van Stratum Techniek altijd bellen via 040- 28 000 28, of vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw gewenste elektrotechnische werkzaamheden via info@vanstratum.nl.

U kunt Van Stratum Techniek o.a. inschakelen voor de volgende installatiewerkzaamheden:

Van Stratum Techniek Geldrop is een ISO 9001 en VCA gecertificeerd installatiebedrijf, lid van Uneto VNI en aangesloten bij SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven) en Sterkin (Stichting Erkenningsregelingen voor elektrotechnische installateurs).

Als ervaren, regionaal en gecertificeerd installatiebedrijf is Van Stratum Techniek een garantie voor veilige, betrouwbare en duurzame elektrotechniek tegen een scherpe prijs!

Referentieprojecten

Van Stratum Techniek is in de regio Geldrop o.a. verantwoordelijk voor de technische installatie, onderhoud en beheer bij:

  • St. Anna Zorggroep
  • Gemeente Geldrop-Mierlo
  • Koninklijke Peijnenburg B.V.
  • Strabrecht College
  • Smit Visual Supplies B.V.

Van Stratum, zorgt dat ’t werkt!

Betrouwbaar en betrokken

"Door deze instelling is Van Stratum Elektrotechniek al jaren in staat om het vereiste service-niveau te leveren. Door de opgebouwde kennis en ervaring binnen ziekenhuizen, zorgt Van Stratum dat elektrotechnische installaties zorgenloos verlopen."

St. Anna Ziekenhuis - Geldrop

Ja, ik wil graag teruggebeld worden

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen contact met je op. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en gebruiken we deze enkel om eenmalig contact met je op te nemen.

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!