Installatiebedrijf Eindhoven

Van Stratum Techniek is niet zomaar een elektrotechnisch installatiebedrijf. In 90 jaar tijd heeft onze onderneming zich ontwikkeld tot een regionaal installatiebedrijf ‘van ‘formaat’: het ideale formaat voor (middel)grote, maar ook kleine bedrijven en instellingen binnen de regio Eindhoven.

Elektrotechnisch installatiebedrijf Eindhoven

Het installatiebedrijf Van Stratum Techniek is al meer dan 90 jaar werkzaam in Eindhoven en omgeving. Onze elektriciens en installateurs houden zich bezig met installatietechniek, elektrotechnisch beheer & onderhoud, elektrotechnische inspecties en storingen.

Bent u op zoek naar een ervaren en gespecialiseerd installatiebedrijf in Eindhoven? U kunt Van Stratum Techniek altijd bellen via 040- 28 000 28, of vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw gewenste werkzaamheden via info@vanstratum.nl.

U kunt Van Stratum Techniek o.a. inschakelen voor de volgende installatiewerkzaamheden:

Ons installatiebedrijf is ISO 9001 en VCA gecertificeerd, lid van Uneto VNI en aangesloten bij SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven) en Sterkin (Stichting Erkenningsregelingen voor elektrotechnische installateurs).

Het installatiebedrijf Van Stratum Techniek staat garant voor veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid tegen een scherpe prijs!

Referentieprojecten

Van Stratum Techniek is in de regio Eindhoven o.a. verantwoordelijk voor de technische installatie, onderhoud en beheer bij:

  • DAF Trucks
  • Lumens Groep
  • Summa College
  • Dynamo
  • Gemeente Eindhoven

Van Stratum, zorgt dat ’t werkt!

Partner in elektrotechnische installatie

"Van Stratum is al jarenlang Dynamo’s partner voor het elektrotechnische installaties en onderhoudswerkzaamheden. "

Dynamo - Eindhoven

Ja, ik wil graag teruggebeld worden

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen contact met je op. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en gebruiken we deze enkel om eenmalig contact met je op te nemen.

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!