Bedrijfsnetwerken

Bedrijven en instellingen worden steeds afhankelijker van (het goed functioneren van) hun datanetwerken. Het aanleggen en aanpassen ervan moet dan ook zeer zorgvuldig gebeuren, in nauw overleg met alle betrokkenen en onder begeleiding van een specialist die de mogelijkheden ten volle benut.

Van Stratum Techniek is zo’n specialist. Wij hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan met de realisatie en modificatie van zowel grote als kleine, maar ook eenvoudige en geavanceerde bedrijfsnetwerken. Die ervaring zetten we graag in voor uw organisatie. Zo kunt u tenslotte snel beschikken over, en probleemloos migreren naar een nieuwe, professionele gecertificeerde netwerkomgeving.

Van Stratum Elektrotechniek verzorgt de volgende gebieden:
Netwerkbekabeling aanleggen in regio Eindhoven

Service op locatie

"Van Stratum Techniek ondersteunt ons al jaren bij werkzaamheden gerelateerd aan data centers, interne verhuizingen, glazvezel, onderhoud plant en infrastructuur."

DAF

Ja, ik wil graag teruggebeld worden

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen contact met je op. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en gebruiken we deze enkel om eenmalig contact met je op te nemen.

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!