Elektrotechniek

Van Stratum Elektrotechniek werkt… Onder andere voor bedrijven, organisaties en instellingen die meer eisen dan een korte-termijn-oplossing. Bij Van Stratum Elektrotechniek doen we de dingen namelijk zoals het hoort. Volgens de regels. En met gebruikmaking van de nieuwste, energiebesparende methoden. Goed dus. En tegelijkertijd ook snel. In ruim 98 jaar zijn we daarmee uitgegroeid tot een van de betere elektrotechnische installatiebedrijven van de regio Eindhoven.

Licht- en krachtinstallaties en datanetwerken

Maar wat doen we nu precies? Alles, van engineering tot en met onderhoud en beheer van alle soorten elektrotechnische installaties en bedrijfsnetwerken. Overigens maken we daarbij, als dat nodig is, gebruik van gespecialiseerde, betrouwbare partners, waaronder w-installateurs, beveiligingsadviseurs, telecomspecialisten, koeltechnische bedrijven, enzovoort). Maar wij houden daarbij de regie, zodat u verder kunt met uw werk. Nu we het daar toch over hebben… Ook in uw organisatie draait het natuurlijk om efficiency, snelheid en bedrijfszekerheid. Wij kunnen dus zeker wat voor u betekenen!

Wat we installeren moet in topconditie blijven

We houden ons bezig met alle facetten van de elektrotechniek. Zo verzorgen we onder andere de elektra en technische infrastructuur van de stroomvoorzieningen en datanetwerken van grote en kleine fabrieken, magazijnen, kantoren en ziekenhuizen. Letterlijk ‘verzorgen’, want als het even kan onderhouden en beheren we de installaties ook. Dat doen we alsof ze van ons zijn… Zo blijft alles in topconditie. En zo blijven onze klanten bij ons (de meeste al tientallen jaren)!

Van Stratum Elektrotechniek verzorgt de volgende gebieden:
Elektrotechnisch installatiebedrijf Geldrop
Elektrotechnisch installatiebedrijf Eindhoven
Elektrotechnisch installatiebedrijf Veldhoven
Elektrotechnisch installatiebedrijf Helmond
Elektrotechnisch installatiebedrijf Valkenswaard

Betrouwbaar, betrokken

"Door deze instelling is Van Stratum Elektrotechniek al jaren in staat om het vereiste service-niveau te leveren. Door de opgebouwde kennis en ervaring binnen ziekenhuizen, zorgt Van Stratum Elektrotechniek dat ook uitdagende trajecten zoals de plaatsing van een CT-scanner zorgenloos verlopen."

st. Anna Ziekenhuis

Ja, ik wil graag teruggebeld worden

Vul je gegevens hieronder in en wij nemen contact met je op. Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en gebruiken we deze enkel om eenmalig contact met je op te nemen.

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!