Signify UV-C verlichting toegepast bij DAF Trucks

Trots op een geweldige prestatie!

Nadat het ons als Van Stratum Techniek eerder al was gelukt om een van de eerste gecertificeerde Signify UV-C installateurs te worden, is het ons nu ook gelukt om als een van de eersten een UV-C project te realiseren!

Het eerste project

Bij onze vaste klant DAF Trucks in Eindhoven hebben we afgelopen week in gebouw A70 3 conferentieruimtes voorzien van in totaal 9 Signify Upper armaturen. Na de succesvolle installatie wordt volgende week de straling in de ruimte samen met Signify Lighting Academy doorgemeten, zodat alle conferentieruimtes veilig in gebruik genomen kunnen worden.

Veilig werken

Als alles gemeten is en eventuele noodzakelijke aanpassingen gedaan zijn, dragen we het project over en kunnen de ruimtes veilig gebruikt worden terwijl de armaturen hun desinfecterende werking op de lucht in de ruimte verrichten. Door het gebruik van UV-C van Signify worden in de lucht circulerende en aanwezige virussen en bacteriën namelijk geëlimineerd.

Wij bedanken DAF Trucks voor het in ons gestelde vertrouwen en Signify voor de soepele samenwerking tijdens dit eerste gezamenlijke UV-C project!

Meer weten over UV-C verlichting?

In dit artikel staat uitgelegd hoe UV-C verlichting werkt en meer over onze samenwerking met Signify.

 

Nieuwsbrief

Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang 4 keer per jaar het laatste nieuws over elektro-, installatietechniek en veiligheid.

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!