Onderhoud en beheer

Kosten: niet alleen essentieel bij de selectie en aanleg van een nieuwe installatie. Maar juist bij het onderhoud en beheer van uw installatie.

Door regulier onderhoud door een partij die weet waar zich op te richten, blijft uw installatie in top conditie. Hierdoor voorkomt u uitval van de systemen. Niet onbelangrijk in een situatie waarbij u zich überhaupt geen uitval kunt veroorloven… Maar ook in minder kritieke omgevingen kan onderhoud en beheer iets opleveren. Uw kosten voor incidenteel onderhoud kunnen drastisch dalen. Door onderhoud zijn wij ook in staat om u te adviseren over de laatste ontwikkelingen. Door regelmatig bij u over de vloer te komen, houden wij in de gaten welke innovaties voor u interessant zijn. Juiste moment om over te stappen naar LED? Onregelmatig gebruik van uw pand, dus kosten besparen door een detectiesysteem? Zo zijn wij continu alert op mogelijke kostenbesparingen in uw panden. Graag bespreken wij met u wat onderhoud voor uw specifieke installatie kan betekenen en opleveren. Neem contact op.

Productie in optimale conditie!

"Onderhoud in onze productie omgevingen is van essentieel belang om storingvrij te kunnen produceren en down-time kosten te minimaliseren."

Polytex
Van Stratum zorgt dat ’t werkt!