Duurzaamheid

Van Stratum levert besparing op. Schakelt u Van Stratum Techniek in, dan profiteert u al snel van onze inzet. Letterlijk en figuurlijk, omdat we de efficiency van uw technische installaties en netwerken bijna zeker kunnen verbeteren, uw energieverbruik kunnen verlagen en milieubelastende effecten kunnen verminderen. Kort en goed, we zorgen dat uw licht- en krachtinstallaties en datanetwerken zuiniger en schoner werken. Daarvoor zetten we, waar dat kan, de nieuwste energiebesparende middelen, methoden en oplossingen in. Waar dat nog niet kan, zijn er andere manieren om kosten te reduceren!

Duurzame oplossingen hoeven niet duur te zijn

Natuurlijk helpen we u graag aan goede, kostenbesparende oplossingen. Die kunnen we meestal snel realiseren door relatief kleine aanpassingen aan en verbeteringen van de elektrotechnische infrastructuur. Maar we kijken liever naar de wat langere termijn. Dat doen we met een duurzame blik. Niet omdat dit in de mode is. Wel omdat we uit eigen ervaring weten dat uw organisatie zo een grote stap vooruit kan zetten, tegen kosten die alleszins meevallen. Een investering in, bijvoorbeeld, een intelligent verlichtingssysteem is in een middelgroot bedrijf al in een paar jaar terugverdiend. En het milieu wordt er beter van.

Partners

Ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid gaan snel. Daarbij is het van belang om continue op de hoogte te blijven en samen te werken met experts. Op deze manier kunnen wij voor u een passende oplossing selecteren, installeren en onderhouden. Dit doen wij bijvoorbeeld met de volgende leveranciers:

– Verlichting: Philips Lighting, Veko Lightsystems, ETK
– Oplaadpunten elektrische voertuigen: Mennekes, EV-box
– Zonnepanelen: Alius Energy & Rexel

Van Stratum zorgt dat ’t werkt!