Recente projecten

IGO-POST, nieuwe Led verlichting met Veko

26 nov 2015

Energie- en kostenbesparing door led-verlichting bij IGO-POST

Bij IGO-POST in Helmond hebben we in de nieuwbouwhal LED verlichting van Veko Lightsystems geïnstalleerd.De samenwerking tussen IGO-POST, Veko en Van Stratum verliep tijdens de nieuwbouw erg goed. Zo goed dat IGO-POST opdracht gaf om in de bestaande productielocaties de verlichting te renoveren. Vanwege de mogelijkheid om met sensoren te werken, uit kostenbesparing en vanwege maatschappelijk aspecten wilde IGO-POST hier ook graag led-verlichting plaatsen. Na een proefopstelling met led-verlichting in een van de magazijnen was het bedrijf overtuigd.

Hierop hebben we in samenwerking met Veko Lightsystems ruim 3.500 meter lichtlijn vervangen en geplaatst. Dit hebben we binnen 9 dagen weten te realiseren. Daardoor werden de dagelijkse werkzaamheden zo min mogelijk werden verstoord. Ook daar is de samenwerking tussen de 3 partijen succesvol verlopen.

Jan van den Heuvel van IGO-POST is in zijn nopjes met het resultaat: “We zijn zeer tevreden met de Veko LED producten. Het staat voor prachtige en zuinige verlichting. Met Van Stratum Techniek en Veko hebben we betrouwbare en kundige partijen gevonden, waarmee we bovendien zeer plezierig samenwerken.”

Terug naar het overzicht