Recente projecten

Dynamo, toegangscontrolesysteem compleet vervangen met Aras

19 nov 2015

Nieuw toegangscontrolesysteem voor Dynamo in Eindhoven

Samen met ARAS Security hebben we een nieuw toegangscontrolesysteem geïnstalleerd bij jongerencentrum Dynamo in Eindhoven. Het jongerencentrum liep voortdurend tegen beperkingen van het vorige systeem op. Met CardAccess van ARAS Security ondersteunt het systeem het jongerencentrum. Dynamo verdient de investering bovendien binnen één jaar terug dankzij veel lagere beheerskosten. Medewerkers van het jongerencentrum kunnen nu, via internet, direct wijzigingen doorvoeren.

Van Stratum is al jarenlang Dynamo’s partner voor het elektrotechnisch onderhoud. Geen wonder dat Dynamo voor de nieuwe installatie contact met ons opnam. Op basis van de wensen van Dynamo hebben we ARAS Security ingeschakeld voor de apparatuur.

Dynamo heeft verschillende wensen voor de toekomst: men wil op termijn ook toegang kunnen regelen met bijvoorbeeld smartphones. Daarnaast wil het jongerencentrum ook het kassasysteem integreren om smartphonebetalingen mogelijk te maken. Dankzij de geslaagde samenwerking met Aras is Dynamo’s toegangscontrolesysteem up-to-date en straks eenvoudig aan te passen voor technieken als NFC en BlueTooth.

Terug naar het overzicht