Nieuws

Van Stratum verhelpt storingen snel en vakkundig

04 jul 2017

Een storing stoort en verstoort uw bedrijfsproces....

Dat wilt u natuurlijk voorkomen, maar helaas is dit niet altijd mogelijk. Een storing treedt vaak op het meest ongelukkige moment op en kan in het ergste geval uw gehele bedrijfsvoering platleggen. Hoe kunt u zich hier het beste tegen beschermen?

Zorg in de eerste plaats voor een goed onderhoud en beheer van de installaties in uw bedrijf of instelling. Wij kunnen deze taken voor u uit handen nemen en met onze jarenlange ervaring zijn wij één van de betere beheerders in de regio Eindhoven. Wij verzorgen daarnaast ook veiligheid door de verschillende NEN-inspecties, zoals NEN 1010 & NEN 3140.

Zelfs met het beste onderhoud kan het nog steeds mis gaan. Voor de regio Eindhoven bieden wij een 24-uurs storingsdienst aan voor bedrijven en instellingen, zowel voor grote als kleine calamiteiten. Bel ons meteen als de storing optreedt of als het mis dreigt te gaan. Onze storingsmonteur analyseert samen met u het probleem en probeert het eerst telefonisch op te lossen. Als dat niet lukt, dan gaan we direct naar de lokatie om het probleem op te lossen of u van een noodoplossing te voorzien.

Bel ons storingsnummer via: 040 - 235 34 24. U krijgt onze eigen storingsmonteur direct aan de lijn.

U kunt Van Stratum bij een elektrotechnische storing altijd bellen, want wij willen iedereen in een noodsituatie zo goed en snel mogelijk helpen. Wij geven echter wel voorrang aan klanten, die bij ons een bereikbaarheidsovereenkomst hebben afgesloten. Kies voor veiligheid en zekerheid en sluit ook een bereikbaarheidsovereenkomst af. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Interesse? Bel Jac van Stratum, 040 - 28 000 28 of mail naar info@vanstratum.ml

 

Terug naar het overzicht