Nieuws

Samenwerkingsverband met The New Motion

01 dec 2016

Van Stratum is een samenwerkingsverband aangegaan met The New Motion om meer laadpunten in de regio Eindhoven te realiseren. The New Motion is marktleider op het gebied van laadoplossingen voor elektrische auto’s. Met de ‘lolo’ en de ‘lolo pro’ bieden zij gebruiksvriendelijke laadpunten, die geschikt zijn voor alle elektrische auto’s.

Door de slimme techniek van de lolo kunt u slim en veilig tot acht keer sneller laden dan met een stopcontact. De lolo is in stijl en kleur aanpasbaar. Daarnaast is het apparaat regen- en stofbestending, zodat het gemakkelijk bij uw bedrijf of woning te monteren is. De lolo werkt volgens het Mode 3-protocol voor veilig laden, wat betekent dat het laadpunt de kabelverbinding controleert en dat de kabel vergrendeld is tijdens het laden. Laden kan alleen met een veilig gekoppelde laadkabel. De lolo pro is geschikt voor de zakelijke markt en wordt in april 2015 verwacht. Bij beide systemen is de laadactiviteit van de laadpunten online inzichtelijk gemaakt.

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. Wacht daarom niet langer en ontdek met Van Stratum de juiste oplossing voor uw situatie. Neem contact met ons voor een passende oplossing.

Terug naar het overzicht