Nieuws

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen

22 jul 2014

Uit onderzoek is gebleken dat wij meer producten en diensten aanbieden dan bekend zijn bij onze klanten. Daar willen we graag verandering in brengen. Naast algemene elektrotechnische installatiewerkzaamheden kunt u bij ons ook terecht voor duurzame oplossingen zoals bedrijfsmatige PV-oplossingen (zonnepanelen), Led-verlichting en elektrische oplaadpunten voor auto's. Daarnaast bieden wij bijvoorbeeld ook zekerheid door NEN3140 inspecties, thermografie en power quality analyses uit te voeren.

Ze kennen werkzaamheden waar ze ons voor hebben ingeschakeld, maar weten niet wat we nog meer kunnen. Dat is begrijpelijk, want we zijn op zo'n beetje alle vlakken van de elektrotechniek actief en dat doen we in diverse branches. Aan de andere kant is het ook jammer, want we kunnen onze klanten vaak veel meer bieden dan we nu doen.

In het kader van het verbeteringstraject waarin we als bedrijf zitten, willen we onze relaties beter informeren over wie we zijn en wat we doen. Dat begint natuurlijk met een overzicht van onze diensten:

In de komende nieuwsbrieven gaan we dieper in op onze diensten. We zullen steeds een specifieke dienst toelichten.

 

Terug naar het overzicht