Nieuws

Hercertificering nieuwe BMI 2011 norm

24 apr 2015

Van Stratum is gecertificeerd om brandmeldinstallaties te installeren volgens de nieuwe 2011 norm. In de regio Groot-Eindhoven zijn pas zes bedrijven hiervoor gecertificeerd. Naast grote bedrijven als  Imtech, Strukton, Chubb Fire & Security is Van Stratum er nu ook een van.

In Nederland wordt de kans op brand niet zo hoog ingeschat, maar áls er brand uitbreekt is de directe schade en de volgschade vaak groot. Bedrijven die te maken krijgen met brand, gaan ook vaak failliet. Daarnaast is het een zeer gevaarlijke situatie voor gasten, medewerkers en de omgeving. Het is daarom erg belangrijk dat er een veilige situatie gecreëerd wordt door goede brandmeldinstallaties te installeren.  Door middel van certificaten kunnen bedrijven zich onderscheiden in de kwaliteit van de door hun geleverde installaties.

Een van die certificaten is het certificaat Brandmeldinstalatie: 2011. Dit certificaat is de nieuwste en zwaarste versie voor het installeren van brandmeldinstallaties, waarbij alle nieuwe ontwikkelingen zijn opgenomen. Nu Van Stratum dit certificaat opnieuw heeft behaald, mogen we goedgekeurde brandmeldinstallaties installeren. De brandmeldinstallaties die door Van Stratum geïnstalleerd zijn, hebben hiermee  een kwaliteitskeurmerk en zijn daardoor zeer betrouwbaar.

Wilt u meer informatie over brandmeldinstallaties voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op via 040-280 00 28.

Terug naar het overzicht