Nieuws

Vacature: Servicecoördinator-Planner-Werkvoorbereider E

29 jan 2018

Van Stratum Techniek zoekt een SERVICECOÖRDINATOR - PLANNER - WERKVOORBEREIDER E....

Voor onze afdeling Service, Onderhoud & Beheer (SOB) zoeken we een flexibele SERVICECOÖRDINATOR - PLANNER - WERKVOORBEREIDER. Hij/zij moet overzicht kunnen houden op een dynamische afdeling. Daarnaast is klantvriendelijk communiceren, zowel intern als extern een vereiste.

We zijn op zoek naar een nieuwe collega die verschillende technische disciplines van gebouwgebonden installaties in zijn of haar rugzak heeft. 

Onze nieuwe collega wil graag werken in een flexibele en dynamische omgeving. Samen met de projectleider SOB werkt hij of zij aan verschillende regieklussen, storingen en kleinere projecten gedurende de werkdag. Dat gebeurt voornamelijk voor vaste klanten. Een ding is in ieder geval zeker, elke dag zal anders zijn.

Kun je plannen, communiceren en heb je ook voldoende technische kennis van gebouwgebonden installaties, heb je ervaring in vergelijkbare functies in de elektrotechniek, ben je service- en klantgerichtheid én heb je collegialiteit hoog in het vaandel staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je opleidingsniveau klopt gewoon en je ervaring kun je bewijzen. Aan leeftijdsgrenzen doen we hier niet. Het betreft een fulltime functie.

Je vragen ontvang ik graag per mail, whatsapp of sms. Je sollicitatie met motivatie en CV graag naar vacature@vanstratum.nl

Meer algemene informatie over ons mooie bedrijf vind je op www.vanstratum.nl.

Jac van Stratum
06 - 5336 4022

Terug naar het overzicht