Technisch beheer en onderhoud Veldhoven | Van Stratum Techniek

Op zoek naar een onderhoudsmonteur? Van Stratum Techniek is dé deskundige op het gebied van elektrotechnisch beheer en onderhoud in Veldhoven en omgeving. Onze onderhoudsmonteurs nemen uw volledige technische beheer uit handen, van integrale voorbereiding tot uitvoering en begeleiding.

Technisch beheer bij Van Stratum Techniek garandeert maatwerk. Dit houdt in dat we de zorg voor de technische installaties aanpassen aan de specifieke situatie en wensen van elke opdrachtgever.

Technisch beheer en onderhoud in de regio Veldhoven

Van Stratum Techniek beschikt over meer dan 90 jaar ervaring binnen technisch beheer en onderhoud en heeft zich in die tijd ontwikkeld tot een modern installatiebedrijf. Binnen ons regionaal bedrijf voelen de onderhoudsmonteurs zich sterk verbonden met de regio Veldhoven en onze opdrachtgevers. Hierdoor voelt onze samenwerking al direct vertrouwd aan!  

Bent u op zoek naar ervaren en gespecialiseerde onderhoudsmonteurs in Veldhoven? U kunt Van Stratum Techniek altijd bellen via 040 - 28 000 28, of vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw gewenste werkzaamheden via info@vanstratum.nl.

U kunt Van Stratum Techniek o.a. inschakelen voor het beheer en onderhoud van:

Als full-service installatiebedrijf voert Van Stratum Techniek, naast beheer en onderhoud, ook de volgende analyses en technische inspecties uit:

Technisch beheer nieuwe stijl
Het beheer van technische installaties heeft zich steeds verder ontwikkeld. Duurzaamheid, energiebesparing en de levensduur van elektrotechnische installaties staan steeds meer centraal. Daarnaast moeten uw installaties voldoen aan de meest recente wet- en regelgeving.

Van Stratum Techniek draagt zorg voor al deze factoren. Onze onderhoudsmonteurs verbeteren de efficiency van uw technische installaties en netwerken, verlagen uw energieverbruik en verminderen de milieubelastende effecten. Door middel van NEN inspecties zorgen wij dat al uw elektrotechnische installaties voldoen aan alle vereisten van de ARBO wetgeving.

Referentieprojecten Veldhoven

Van Stratum Techniek is in de regio Veldhoven o.a. verantwoordelijk voor de technische installatie, onderhoud en beheer bij:

  • Stichting Severinus
  • Jacobs Gebouwenonderhoud
  • Dikker Zeelst B.V.
  • Duurzaam Groep Eindhoven

Van Stratum, zorgt dat het werkt!